Menu obiadowe na turnus 27-31.01.2025
Poniedziałek 27.01
– ZUPA JARZYNOWA Z ŚMIETANĄ
– MAKARON SPAGHETTI
– SOS BOLOŃSKI POSYPANY PARMEZANEM
Wtorek 28.01
– ZUPA ROSÓŁ Z KLUSECZKAMI
– GULASZ DROBIOWY W SOSIE POTRAWKOWYM
– RYŻ DŁUGOZIARNISTY
– GOTOWANA MARCHEWKA Z GROSZKIEM
Środa 29.01
– ZUPA KAPUŚNIAK
– KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY
– ZIEMNIAKI PUREE
– SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ I OGÓRKA ZIELONEGO
Czwartek 30.01
– ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ ZIELONEJ
– KOTLET MIELONY Z CEBULKĄ
– ZIEMNIAKI Z MASŁEM
– KALAFIOR GOTOWANY Z BUŁKĄ TARTĄ
Piątek 31.01
– ZUPA KREM Z PULPY POMIDOROWEJ
– PIEROGI Z SEREM
– SORBET TRUSKAWKOWY